Viesnīcas:

City Matyas 3* ar brokastīm
no 210 EUR vienai personai, braucot divatā

3* viesnīca City Matyas atrodas pašā Budapeštas centrā, blakus slavenajai gājēju ielai Vaci utca, kurā atrodami ekskluzīvi veikali un restorāni. Viesnīca iekļauta kultūrvēsturisko pieminekļu sarakstā, un no tās paveras brīnišķīgs skats uz Donavu un Budas pili. Viesnīcā pieejami 80 numuriņi, kuros pieejams televizors, rakstāmgalds un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums. Viesnīcas restorāns Mátyás Pince ir slavens ar savu vēsturisko interjeru. 

City Pilvax 3* ar brokastīm
no 210 EUR vienai personai, braucot divatā 

Viesnīca atrodas pilsētas centrā netālu no Donavas upes, līdz ar to, galvenie apskates objekti ir ērti sasniedzami gan pastaigājoties, gan izmantojot sabiedrisko transportu. Viesnīcā pieejami 32 ērti iekārtoti numuriņi, kas aprīkoti ar gaisa kondicionieri, telefonu, televizoru, rakstāmgaldu un ledusskapi.

Hungaria 4* ar brokastīm
no 220 EUR vienai personai, braucot divatā 

Moderni iekārtotā viesnīca atrodas Budapeštas pilsētas centrā, netālu no Austrumu dzelzceļa stacijas. Viesnīca Hungaria piedāvā 468 ērti iekārtotus numuriņus, kas aprīkoti ar gaisa kondicionieri, televizoru, minibāru. Viesnīcas restorāns Beatrix piedāvā starptautiskās un Ungāru virtuves ēdienus, kā arī restorānā tiek atskaņota dzīvā mūzika.

Leonardo 4* ar brokastīm
no 222 EUR vienai personai, braucot divatā 

Viesnīca Leonardo atrodas Budapeštas biznesa rajonā Ferencvaros, 3 metro pieturu attālum no pilsētas centra. Viesnīcā pieejami 182 ērti un moderni iekārtoti numuriņi, kas aprīkoti ar gaisa kondicionieri, seifu, LCD televizoru, rakstāmgaldu un nelielu ledusskapi. Viesnīcas restorānā tiek pasniegti starptautiskās un nacionālās virtuves ēdieni. Savukārt bārs-bistro Hummus piedāvā Tuvo Austrumu virtuves, kā arī ungāru tradicionālās virtuves ēdienus. Vasaras mēnešos viesi var ieturēt maltītes arī vasaras terasē.

Boscolo Budapest 5* ar brokastīm
no 348 EUR vienai personai, braucot divatā 

Viesnīca Boscolo Budapest atrodas elegantā 19. gadsimta ēkā, Budapeštas centrā, netālu no Nacionālās operas. Viesnīcas viesiem ir iespējams izmantot bezmaksas bezvadu internetu un spa zona, kurā atrodas sauna, baseins un tvaika pirtis, kā arī fitnesa centru. Plašie viesnīcas numuriņi aprīkoti ar gaisa kondicionieri, Murano stikla lustrām, kā arī greznām itāļu mēbelēm, mini bāru, seifs un televizoru ar interaktīvu izklaides centru. Viesnīcas centrā atrodas kafejnīca-bārs New York, kas izgreznota ar brīnišķīgām freskām un apzeltītām apmetuma ģipša kolonnām. Elegantajā bārā tiek spēlēta dzīvā klaviermūzika, kā arī tiek pasniegti atspirdzinoši dzērieni un kokteiļi. Savukārt augstākās klases restorāns Salon viesnīcas viesiem piedāvā nobaudīt tradicionālus ungāru virtuves ēdienus ar mūsdienīgām iezīmēm.